Mijn naam is Carin Menger, ik ben sinds 1986 kapster. In de kapsalon is voor mij het contact met mijn klanten erg belangrijk. Door mijn klanten te leren kennen kan ik een heel goed en professioneel advies geven. Zo ontstaat een kapsel wat goed aansluit bij de wensen en de levenswijze van mijn klanten.

Ik hecht erg veel waarde aan producten die de kwaliteit van het haar waarborgen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ze niet schadelijk zijn voor onze huid en gezondheid. Bovendien is het belangrijke dat we keuzes maken die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Vandaar dat ik een zorgvuldige keuze heb gemaakt in de producten die ik gebruik.

Naast het werk in de kapsalon vind ik het ook erg leuk om kennis door te geven. Les geven zorgt ervoor dat ik er continu voor zorg dat ik op de hoogte ben van de laatste nieuwe technieken en trends.

In mijn vrije tijd kun je me in de natuur vinden. Ik werk erg graag in mijn tuin waar je lekker doorheen slentert onderweg naar de kapsalon en waarvan je vanuit je stoel in de kapsalon heerlijk kunt genieten. Ook ben ik een actief lid van het IVN, waar ik mijn natuurkennis verbreed en deel. Lekker wandelen en fietsen hoort daar natuurlijk helemaal bij.

Wie ben ik

Bel me: 06-17397500             |             Alleen op afspraak: info@carinskapsalon.nl                 |           Soppestraat 16, 6176 AM  Spaubeek